Trendi kopalniški radiatorji

Zelo uporabna zadeva v vsaki kopalnici so zagotovo kopalniški radiatorji. Gre za praktična ogrevalna telesa, brez katere si naših kopalnic niti ne moremo več zamisliti. Njihov namen ni več samo oddajanje toplote, temveč jih koristimo tudi za sušenje brisač in perila. Poleg tega pa najdemo na trgu tudi že takšne, ki služijo tudi za bolj estetsko podobo naše kopalnice.kopalniški radiatorjiČe je vaša kopalnica manjših dimenzij, bo kopalniški radiator zagotovo odlična rešitev, saj bo ta zavzel bistveno manj prostora, kot bi ga zavzel klasični radiator. Tako bo v vaši kopalnici dovolj prostora za vse druge kopalniške elemente. Veliko bolj prosto pa bo tudi vaše gibanje.
Kot smo že povedali, so kopalniški radiatorji izjemno funkcionalni, saj omogočajo ogrevanje kopalnice hkrati pa služijo kot sušilo brisač in perila. Namesto da brisačo obesite na obešalnik, oziroma jo pospravite v omaro, jo obesite na radiator. Tam se vam bo zelo hitro posušila in bo tako vedno sveža. Saj vsi vemo, da je mokra brisača zelo neprijetna za brisanje in raje vzamemo svežo, saj imamo občutek, da smo, potem ko smo se že obrisali, še vedno mokri. No, od sedaj vam za to ne bo potrebno več skrbeti, saj bo brisača vedno suha in na dosegu rok. Sušite pa lahko tudi perilo. Najpogosteje se na teh radiatorjih sušijo nogavice ali pa spodnje perilo, torej bolj manjši kosi oblačil.

Zgoraj smo tudi že omenili, da so se na trgu znašli tudi kopalniški radiatorji, ki služijo estetskemu videzu vaše kopalnice. Najdemo namreč radiatorje prečudovitih oblik. Med najpopularnejšimi so tisti z edinstvenim minimalističnem dizajnom s poudarkom na funkcionalnih detajlih. Ti dajo kopalnici posebno estetiko in odlično funkcionalnost. Tako lahko izbiramo med različnimi barvami. Vse od klasičnih belih in bež, pa tudi kromiranih in drznih črnih, z visokim sijajem. Prihajajo v vseh možnih oblikah. Večina se jih odloči za tiste v obliki lestev. Te so lahko ravnih linij ali pa ovalnih oblik. Lahko so pa tudi v obliki krogov, tub ali celo polic. Nekateri imajo na svoji površini tudi raznorazne vzorce, kateri vdahnejo kopalnici kanček živahnosti, svežine in življenja. Zakaj bi morale biti kopalnice dolgočasne in monotone?